• Slager met ster en goud bekroond vlees
  • Gratis thuis bezorgd vanaf €100
  • Landelijke bezorging

Hoe het werkt ?

Hoe werkt het online vlees bestellen? Wij leggen het met 4 simpele  stappen uit. 

Kies je vleessoort / vleespakket en voeg deze toe in je winkelwagen. Betaal deze vervolgens met het betaalmiddel naar voorkeur.

U kunt bij de opmerkingen na het bestellen de gewenste bezorg datum kiezen let er wel op dat de bestellingen minimaal 2 dagen van te voren is geplaats. 

De bezorging van onze producten gaat via PostNL. Dit is met uitzondering van Limburg bij deze adressen bezorgen wij de producten zelf. Pakketten die met PostNL verzonden worden ontvangen een Track&Trace code.

Onze verse producten hebben een beperkte houdbaarheid en blijven dus het lekkerst als je deze direct in de koelkast of vriezer opbergt. Als klant ben je verantwoordelijk voor je pakket. Wanneer jij en je buren niet thuis zijn gaat het pakket retour, helaas kunnen wij deze dan niet vergoeden. Zorg dus dat je thuis bent als je box met lekkere producten jouw kant op komt! 

Proef het kwaliteitsverschil van de supermarkt én slager, geniet van vers en smaakvol vlees!

Zelf het vlees ophalen?

Kom je het vlees graag zelf ophalen? Ook dat is natuurlijk mogelijk ook hiervoor dient u de bestellingen minimaal 2 dagen van te voren te plaatsen.